Skip to content

Verzending en Retour.

VERZENDING

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Als u voor 14 uur besteld en uw product is op voorraad, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden, uitgezonderd weekend- en feestdagen. Op deze dagen wordt uw bestelling verzonden op de eerstvolgende werkdag.

Indien u ergens vragen over heeft, aarzel dan niet ons te contacteren via shop@kramon.be. Wij beantwoorden uw mail dan zo snel mogelijk.

Verzendmethoden in België
Wij vragen een bijdrage voor al onze verzendingen. Hierbij kan u kiezen tussen een ophaalpunt of thuislevering.

  • Thuislevering: €6
    Kies tijdens het afrekenen voor thuislevering

Verzendmethoden buitenland
Wij verzenden met Bpost, DPD of GLS, afhankelijk van welke transporteur de goedkoopste en beste service aanbiedt. Dit is afhankelijk per land daarom wordt uw verzendkost pas berekend bij het afrekenen, na het invoeren van uw adresgegevens.  

 

RETOUR

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is mogelijk zolang de bestelling nog niet verzonden is.

Herroepingsrecht
Bij een bestelling kan u gebruik maken van uw herroepingsrecht. Dit wil zeggen dat u zonder opgave van reden het product kan retourneren binnen de 14 dagen ingaande op de dag van levering. 
Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden én na schriftelijke aanmelding. Hetzij via e-mail aan shop@kramon.be. Het pakket dient ons in deugdelijke staat te bereiken.

Retourneren
Alle retours dienen via e-mail, shop@kramon.be aan ons kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen. De klant is verantwoordelijk voor het ordelijk verpakken en verzenden van een retourzending.

De retourzendingen worden bij ontvangst meteen gecontroleerd door ons. Bij een geslaagde controle zijn er 2 mogelijkheden. U kan kiezen om het artikel te laten terugbetalen of u kan kiezen om een andere maat te laten verzenden.

Verzendkosten worden nooit terugbetaald. U kan een terugbetaling verwachten binnen de 30 dagen.

LET OP: het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling, dient dezelfde te zijn als het rekeningnummer waarmee u de betaling aan ons heeft uitgevoerd.

RETOUR ADRES

Kramon
T.a.v. The Vandal bvba
Dokter van de Perrelei 51
2140 Borgerhout
België